Over ons

Helma de Goede is opgeleid in Nederland (NTI-NLP) en in Amerika (Advanced Neuro Dynamics) tot NLP-trainer. Inmiddels is zij benoemd tot Master NLP-trainer.
Naast NLP heeft zij opleidingen gevolgd in Hypnose, Familie- en Organisatie-opstellingen, Traumawerk en Tantra.
In haar vak als trainster nemen kwaliteit, aandacht, lichtheid en ‘vrouw-zijn’ een belangrijke plaats in. Haar motto is ‘het beste dat je kunt worden is jezelf’.
Helma heeft ruime ervaring in het geven van coaching en trainingen. Sinds 1996 geeft zij trainingen op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor NTI-NLP ontwikkelde zij een NLP-Kaartspel en samen met Marieke Soutberg een Opleiding tot NLP-Coach, die zij beiden geven. Voor NTI-NLP begeleidt zij vele coaches in hun verdere professionalisering.

Naast het trainersvak is Helma ook actief als kunstschilder.
Op www.helmadegoede.nl is haar werk te zien.

René Kuiper loopt al flink wat jaren rond in het trainersland. Hij is schrijver van het boek ‘Trainen is een vak. Hoe? Zo!’ Voor NTI NLP ontwikkelde hij o.a. de NLP-trainerstraining en het NTI NLP Gilde. Hij is benoemd tot Master NLP-trainer.
Naast NLP heeft hij opleidingen gevolgd in Hypnose, Familie- en Organisatie-opstellingen, Traumawerk, Tantra en is hij geregistreerd specialist op het gebied van de Meyers-Briggs Type Indicator (MBTI).
René is ook een veelgevraagd coach. Tegenwoordig noemt vrijwel iedereen zich ‘coach’. Voor sommigen is dat prima maar veel mensen laten de kwaliteit van hun coaching niet graag aan het toeval over. Dat is waar de rol van René begint. Hij geeft al 20 jaar coaching en de laatste jaren vanuit een nieuwe dimensie; de ziekte van Parkinson. Eén van René’s gevleugelde uitspraken is “Hoe blijf je staan in de storm van het leven?”. Hij is daarin ervaringsdeskundige en schrijft daarover in zijn blog www.omgaanmetparkinson.nl.

Kenmerkende kwaliteiten van René? Enthousiasme, plezier, diepgang en vakmanschap.